SRB Butiksservice
SRB Butiksservice

Vi gör det du inte gör!

Vi förenklar arbetet och gör så att våra kunder kan fokusera på det som de är bra på. Med vår erfarenhet hjälper vi dig alltid att hitta rätt väg, och erbjuder skräddarsydda lösningar beroende på behov, för små projekt såväl som stora. Leverantörer inom retail satsar ofta miljontals kronor på att marknadsföra sina varumärken. Därför är det extra viktigt att i sanningens ögonblick, när varumärket och kunden till slut möts, att det mötet sker på bästa sätt. Vi ser till så att mötet sker på det sätt som ger de bästa möjliga förutsättningarna för en bra försäljning och en positiv upplevelse av varumärket.

Merchandising
Kontroll
Rekrytering
Demo
Telesälj
Mervärden

Öka din försäljning med merchandising

Hyllan är central i nästan all butiksförsäljning, vilket gör dess ordning och utseende otroligt viktigt. SRB Butiksservice erbjuder tjänster för varje aspekt av varornas liv i hyllan, från placering till försäljning, utifrån det specifika uppdragets syfte och mål. Dessutom erbjuder vi externa säljplatser som fyller en viktig funktion för att öka volymförsäljning vid kampanjer, hitta nya konsumenter och skapa medvetenhet kring varumärke och produkt.

SRB Butiksservice
SRB Butiksservice

Transparens och kontroll

För SRB Butiksservice är välfungerande kontroller en självklarhet. Vi har därför utvecklat marknadens bästa verktyg som låter dig ta del av hur det går för ditt uppdrag i butik, så att du som kund ska känna dig trygg. I realtid kan du följa den information som vår personal registrerar när de är ute i butik, och i vårt rapporteringssystem samlar vi löpande in butiksinformation.

I vår kundportal kan du följa vårt gemensamma uppdrag i butik genom bilder, uppföljningsfrågor, beställningar med mera. Bilder från besök och svar på uppföljningsfrågorna underlättar en optimal uppföljning av uppdraget, och med våra processer, system och erfarna kompetens säkerställer vi rätt resurs på rätt plats vid rätt tillfälle, alltid med kostnadseffektivitet och hållbarhet i fokus.

Via vårt ordersystem kan vi även lägga beställningar för både EDI-ordrar via kedjorna eller direktleveranser till butik, ordnat efter exempelvis sektion och produktgrupp. Du som kund kan integrera systemet med ert eget, eller hämta era ordrar online via vår kundportal.

Vi sköter din rekrytering

Under 25 år har SRB Butiksservice rekryterat personal inom butiksarbete vilket har gjort oss till experter. Vi erbjuder dig därför en förstklassig rekryteringsprocess av medarbetare inom detaljhandeln.

SRB Butiksservice hanterar alla delar i rekryteringsprocessen; annonsering, selektering, telefonavstämningar, intervjuer och referenstagningar för att sedan presentera aktuell slutkandidat för kund. Vi kan såklart anpassa denna process utifrån det som kunden önskar. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

SRB Butiksservice

Förutsättningar för en bra försäljning

Demos eller sampling av produkter är ett snabbt och effektivt sätt för konsumenten att komma i kontakt med era produkter via sina sinnen, som exempelvis smak och lukt. Vi erbjuder varudemonstrationer som passar just era behov och ser till att mötet mellan ert varumärke och konsumenten sker på bästa möjliga sätt för att ge förutsättningar för en bra försäljning och en positiv bild av ert varumärke.

Telesälj

Telefonförsäljning är ett effektivt verktyg att komplettera den traditionellt försäljningen med, och tillsammans med våra merchandisers gör vi en komplett leverans i butiken. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

SRB Butiksservice
SRB Butiksservice

Mer än bara merchandising!

På SRB Butiksservice erbjuder vi mer än bara merchandising, och vi har partners inom sälj och logistik för att ta hand om hela processen från början till slut. Tillsammans med våra partners förenklar vi arbetet och gör så att våra kunder kan fokusera på det som de är bra på. Med vår erfarenhet hjälper vi dig alltid att hitta rätt väg, och erbjuder skräddarsydda lösningar beroende på behov, för små projekt såväl som stora.

Kundcase

Vi hjälper ledande kedjor och leverantörer inom både fackhandel och dagligvaruhandel med allt från tillfällig plockhjälp i enstaka butiker till löpande samarbeten. Nedan kan du läsa mer om några av våra uppdrag.

2020-11-28T16:07:44+01:00

ATG

ATG har förstärkt erbjudandet till ATG-ombuden med snabb och kontinuerlig kampanjskyltning via SRB Butikservice. Vi har hanterat POS material på ca 1000 ATG-ombud per kampanj över hela Sverige under en begränsad period för att aktivera kommunikation mot konsument.

ATG

2020-04-09T05:47:10+02:00

Cloetta

Cloetta, en av Sveriges största konfektyrproducenter, introducerade 2015 ett eget lösviktskoncept för godis och natursnacks genom Coop. De behövde en partner med stor kunskap och erfarenhet om lösviktshantering samt rikstäckning, tydlig uppföljning och struktur.

Cloetta

2020-04-09T05:48:05+02:00

Garant

Axfood är ledande i branschen för egna märkesvaror (EMV) och deras största varumärke Garant finns inom de flesta varukategorier i kedjans butiker idag. EMV har samma krav på sig som märkesleverantörerna och kampanjer är en viktig del av att säkra försäljning och skapa kännedom hos konsument.

Garant

2020-04-09T05:48:38+02:00

Systemfrugt

Systemfrugt sökte en merchandisingpartner för fast plock av sitt koncept för salladstopping i Sverige, med höga krav på kostnadseffektivitet, systemuppföljning, struktur och kunskap om den svenska DVH-branschen.

System Frugt

2020-04-09T05:49:26+02:00

Axfood

Axfood driver egna koncept inom lösvikt för konfektyr och natursnacks, Smått & Gott och Pick & Mix. Sedan starten har de varit i behov av en partner med nationell täckning.

Axfood