Sommarjobba med varuplock inom dagligvaruhandeln i Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror

Kommun: Storstockholm
Anställningsform: Semestervikariat

Ansök idag!

Ansök senast 24 maj

Kvalifikationer

Kompetenser

Meriterande
– Butiksvana, fackhandel
– Butiksvana, dagligvaror

Språk

Krav
– Svenska

Körkort

Meriterande
– B-körkort och tillgång till egen bil

Om jobbet

En viktig funktion i samhället är att matbutiker hålls öppna och påfyllda. Vill du jobba som merchandiser i dagligvaruhandeln i sommar? Som merchandiser jobbar du med beställning och påfyllning av varor. Vi söker nu ett antal personer som vill täcka upp för vår ordinarie personal i sommar i Stockholmsområdet.

Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna – och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull.

Arbetsuppgifter

I din roll som merchandiser kommer du att ha ansvar för att våra kunders varor på butikshyllan och golvet är påfyllda, frontade och rätt skyltade. Du kommer framförallt att arbeta med beställning och påfyllning av varor, men även med exponering, skyltning och lagerhållning. De varor du beställer kommer direkt till butikens lager och det är sedan ditt ansvar att fylla på och se till så att avdelningen ser bra ut. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du kan arbeta effektivt och under högt tempo. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik. Eftersom du kommer att arbeta i olika butiker i Stockholmsområdet är det meriterande om du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Arbetsvillkor

Vi söker flera personer som vill jobba hos oss under sommaren, och tjänsterna varierar mellan 5 till 35 timmar i veckan. I ansökan fyller du i vilka veckor du har möjlighet att jobba samt hur mycket du vill jobba. Arbetet är till största del förlagt på vardagar med starttid mellan kl 06-08 på morgonen. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning. Sommarvikariatet kan även leda till fortsatt samarbete vid intresse.

Ansökan

När du går in på ansökningslänken klickar du i vilka veckor och hur mycket du vill jobba. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök idag!

Ansök senast 24 maj