Merchandiser till vikariat i butiker i centrala Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror

Kommun: Stockholm
Varaktighet: Vikariat
Anställningsform: Timanställning

Ansök idag!

Ansök senast 30 november

Kvalifikationer

Kompetenser

Meriterande
– Butiksvana, fackhandel
– Butiksvana, dagligvaror

Språk

Krav
– Svenska

Körkort

Meriterande
– B-körkort och tillgång till egen bil

Om jobbet

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av ett självständigt deltidsjobb i butik? Vi söker nu en person till ett vikariat under vecka 2-7 2021 på ca 25 timmar i veckan med påfyllning och beställning av varor i centrala Stockholm.

Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna – och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Arbetsuppgifter

I rollen som merchandiser i detta uppdrag kommer du framförallt att arbeta med påfyllning och beställning av varor. Utöver påfyllning och beställning av varor kommer du även att fronta, skylta och hålla ordning bland kundens varor på lagret. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som merchandiser hos oss är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad, har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning, kan arbeta effektivt och hålla ett bra tempo. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik till exempel som butikssäljare eller butiksmedarbetare. Vi ser gärna att du är bosatt i eller i närheten av centrala Stockholm.

Arbetsvillkor

Arbetsdagarna i detta uppdrag är måndag-fredag, motsvarande ca 25 timmar/vecka. Uppdragen utförs under förmiddagen, med starttid runt kl 07-09 på morgonen. Arbetstiden kan vara något längre i början medan du lär dig uppdraget. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal och betald restid mellan butiker. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig under den 11 januari 2021-15 februari 2021. För att vara aktuell för tjänsten behöver du även vara tillgänglig för utbildning under ca 2 veckor innan perioden startar.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök idag!

Ansök senast 30 november