Merchandiser till kosmetikauppdrag i Karlskrona med omnejd

Butikssäljare/Medarbetare, kosmetika

Kommun: Karlskrona
Varaktighet: Vecka 35-40
Anställningsform: Behovsanställning

Ansök idag!

Ansök senast 13 augusti

Kvalifikationer

Kompetenser

Meriterande
– Butiksvana, fackhandel
– Butiksvana, dagligvaror

Språk

Krav
– Svenska

Körkort

Krav
– B-körkort och tillgång till egen bil

Om jobbet

Söker du ett projektbaserat jobb där du får ta mycket eget ansvar? Är du noggrann och självgående samt intresserad av kosmetika och butiksarbete? Nu söker vi en person till ett kosmetikauppdrag i Karlskrona med omnejd. Uppdraget beräknas ta ca 45 timmar och ska utföras veckorna 35-40.

Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna – och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull. Läs gärna mer om oss på vår hemsida.

I rollen som merchandiser kommer du att: 

  • Arbeta i projekt med kampanjinsatser som ommallning efter ritning/planogram, varupåfyllnad, frontning och rapportering i bl.a. H&M-, Kicks- och Åhlénsbutiker.
  • Arbeta med välkända kosmetikprodukter och vara ansvarig över uppdragens utförande enligt uppsatta rutiner och instruktioner.
  • Arbeta självständigt, men ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som merchandiser på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är självgående, positiv och har en god känsla för service. Du arbetar lösningsfokuserat och noggrant för att säkerställa att arbetsuppgifterna genomförs med hög kvalitet. Eftersom arbetet kommer att utföras i ett flertal olika butiker vill vi att du ska ha lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Karlskrona.

Krav:

  • Körkort och tillgång till bil

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av arbete i butik, där du arbetat med till exempel planogram, ommallningar och ommöbleringar
  • Intresse för kosmetika

Arbetsvillkor

Arbetet beräknas ta totalt ca 45 timmar och ska utföras under vecka 35-40. Under denna period finns det stora möjligheter att förlägga uppdragen enligt dina önskemål. Utbildning kommer att ske under vecka 35.

Detta är ett rikstäckande projekt som sträcker sig över flera områden och vid behov kan det även finnas möjlighet att arbeta fler timmar i närliggande orter.

Hos oss på SRB Butiksservice finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler projekt framöver.

Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal, milersättning samt betald restid mellan butiker.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök idag!

Ansök senast 13 augusti