Merchandiser till extrajobb i Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror

Kommun: Stockholm
Varaktighet:
Anställningsform: Behovs- eller timanställning

Ansök idag!

Ansök senast 13 april

Kvalifikationer

Kompetenser

Meriterande
– Butiksvana, fackhandel
– Butiksvana, dagligvaror

Språk

Krav
– Svenska

Körkort

Krav
– B – Egen bil krävs

Om jobbet

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av arbete i butik med eget ansvar? Vi söker nu en person som vill arbeta extra med varuplock i Stockholmsområdet.

Om oss

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Om dig

Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är framåt, snabb på att se lösningar och har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du är noggrann, ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav eftersom vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Vi söker dig som vill vara med i vår vikariepool och jobba extra med varuplock och beställningar i Stockholmsområdet. Eftersom det är ett extraarbete passar det perfekt för dig som har en annan deltidssysselsättning såsom studier eller annat arbete. Inför och under påsk förväntas en arbetstopp och därför är det positivt om du vill jobba lite mer då. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och bil för att du enkelt ska kunna ta dig runt till olika butiker.

Arbetsuppgifter

Vi på SRB Butiksservice jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som merchandiser kommer du att arbeta i olika butiker och ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även få möjlighet att arbeta med varuplock, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Arbetsvillkor

Lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Ansök idag!

Ansök senast 13 april