Merchandiser till dagligvaruhandeln i Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror

Kommun: Stockholm
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Behovs- eller timanställning

Ansök idag!

Ansök senast 13 april

Kvalifikationer

Kompetenser

Meriterande
– Butiksvana, fackhandel
– Butiksvana, dagligvaror

Språk

Krav
– Svenska

Körkort

Krav
– B – Egen bil krävs

Om jobbet

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av arbete i butik med eget ansvar? Vi söker nu en merchandiser som vill arbeta ca 20-25 timmar i veckan med beställning och påfyllning av varor ute i butik.

Om oss

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med ca 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB Butiksservice ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Om dig

Som butiksmedarbetare hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är lösningsorienterad och har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning.

Vi söker dig som vill arbeta med beställning och påfyllning av varor i olika butiker i Stockholmsområdet. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Vi värdesätter att du kan arbeta effektivt och är van vid att arbeta under högt tempo. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Arbetsuppgifter

Vi på SRB Butiksservice jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som merchandiser kommer du att ha ansvar för att våra kunders varor på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Det innebär att du framförallt kommer att jobba med beställning och påfyllning av varor. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Arbetsvillkor

Tjänsten är på ca 20-25 timmar i veckan, med starttid mellan kl 06-08 på morgonen. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök idag!

Ansök senast 13 april