Merchandiser på deltid till Eksjö

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror

Kommun: Eksjö
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Timanställning

Ansök idag!

Ansök senast 19 april

Kvalifikationer

Kompetenser

Meriterande
– Butiksvana, fackhandel
– Butiksvana, dagligvaror

Språk

Krav
– Svenska

Körkort

Krav
– B – Egen bil krävs

Om jobbet

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av arbete i butik med eget ansvar? Vi söker nu en merchandiser som vill arbeta ca 5-7 timmar i veckan fördelat måndag och fredag morgon, med beställning och påfyllning av godis.

Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna – och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta, Paolos och Red Bull. Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Arbetsuppgifter

I din roll som merchandiser kommer du framförallt att arbeta med beställning och påfyllning av godis, men även med exponering, skyltning och lagerhållning. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du kan arbeta effektivt och under högt tempo. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav eftersom vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda. Eftersom det kan bli aktuellt med arbete på andra orter är det positivt om du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Arbetsvillkor

Tjänsten är på ca 5-7 timmar i veckan, fördelat måndagar och fredagar. Starttid är mellan 06-08 på morgonen. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök idag!

Ansök senast 19 april