Extrajobb som merchandiser i byggvaruhandeln i Uppsala

Butikssäljare/Medarbetare, fackhandel

Kommun: Uppsala
Varaktighet: Extra-vid-behov
Anställningsform: Timanställning

Ansök idag!

Ansök senast 14 september

Kvalifikationer

Kompetenser

Meriterande
– Butiksvana, fackhandel
– Butiksvana, dagligvaror

Språk

Krav
– Svenska

Meriterande
– B-körkort och tillgång till egen bil

Om jobbet

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av att arbeta med bland annat påfyllning av VVS-produkter och dylikt inom byggvaruhandeln?

Vi söker nu en merchandiser som vill arbeta extra i vår vikariepool framförallt inom byggvaruhandeln.

Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna – och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Arbetsuppgifter

I din roll som merchandiser kommer du framförallt att arbeta med påfyllning och beställning av våra kunders varor ute i butik. Utöver påfyllning och beställning av varor kommer du även att fronta, skylta och hålla ordning bland kundens varor på lagret. Du kan även komma att pricka av varor enligt följesedel samt scanna in detsamma. Varorna du kommer att arbeta med finns i butikernas tillhörande lager och behöver alltså inte tas med av dig.

Med dessa arbetsuppgifter tillkommer att ha en bra kommunikation med anställda i butiken för att säkra ett smidigt samarbete. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad, kan arbeta effektivt och systematiskt samt har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik.

Det är meriterande om du har B-körkort och tillgång till egen bil eftersom det vid intresse kan bli aktuellt med arbete i andra butiker i Uppsala-området. Det är även meriterande om du har truckkort.

Arbetsvillkor

I denna tjänst kommer du att ingå i vår vikariepool och arbeta extra vid behov. Arbetet är till största del förlagt på vardagar med starttid runt klockan 07-08 på morgonen. Vi ser gärna att du framförallt är tillgänglig på måndagar och fredagar, då många uppdrag utförs dessa dagar. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal och milersättning. Om du jobbar i flera butiker på samma dag får du även betald restid mellan butikerna.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök idag!

Ansök senast 14 september