Extrajobb som merchandiser i butiker i Uppsala

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror

Kommun: Uppsala
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Behovsanställning

Ansök idag!

Ansök senast 3 december

Kvalifikationer

Kompetenser

Meriterande
– Butiksvana, fackhandel
– Butiksvana, dagligvaror

Språk

Krav
– Svenska

Körkort

Krav
– B-körkort och tillgång till egen bil

Om jobbet

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av ett flexibelt extrajobb i butik? Vi söker nu en person som vill ingå i vår vikariepool och arbeta extra med varuplock inom bland annat dagligvaruhandln, byggvaruhandeln och fackhandeln.

Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna – och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood, Cloetta och Red Bull.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Arbetsuppgifter

I rollen som merchandiser i detta uppdrag kommer du framförallt att arbeta med påfyllning och beställning av varor. Du kommer att arbeta inom ett brett arbetsområde i många olika butiker i såväl dagligvaruhandeln som fackhandeln och byggvaruhandeln. Utöver påfyllning och beställning av varor kommer du även att fronta, skylta och hålla ordning bland kundens varor på lagret. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som merchandiser hos oss är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad, har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning, kan arbeta effektivt och hålla ett bra tempo. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i butik. Vi ser gärna att du är bosatt i eller i närheten av Uppsala.

Arbetsvillkor

I denna tjänst kommer du att ingå i vår vikariepool och arbeta extra vid behov. Arbetet är till största del förlagt på vardagar med starttid runt kl 07-08 på morgonen. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal, milersättning och betald restid mellan butiker. Start omgående efter överenskommelse.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök idag!

Ansök senast 3 december