Extrajobb i påsk med påfyllning av lösviktsgodis i Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror

Kommun: Stockholms-området (Norrort, City och Söderort) 
Varaktighet: Vecka 14-16
Anställningsform: Behovs- eller timanställning

Ansök idag!

Ansök senast 27 mars

Kvalifikationer

Kompetenser

Meriterande
– Butiksvana, fackhandel
– Butiksvana, dagligvaror

Språk

Krav
– Svenska

Körkort

Meriterande
– B-körkort och tillgång till egen bil

Om jobbet

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av arbete i butik med eget ansvar? Vi söker nu en person som vill arbeta extra med påfyllning av lösviktsgodis i påsk.

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av arbete i butik med eget ansvar? Vi söker nu en person som vill arbeta extra med påfyllning av lösviktsgodis i påsk.

Arbetsuppgifter

Vi på SRB Butiksservice jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. I ett fortsatt samarbete kan du även få möjlighet att jobba med ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som butiksmedarbetare hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är lösningsorienterad och har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning.

Vi söker dig som vill arbeta med påfyllning av lösviktsgodis inför och under påsk i Stockholms-området (Norrort/City/Söderort). Vi ser gärna att du kan jobba vecka 14, 15 och början på vecka 16. Vid intresse finns det även möjlighet att jobba extra både innan och efter denna period. Vi värdesätter att du kan arbeta effektivt och är van vid att arbeta under högt tempo. Det är meriterande för tjänsten om du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB Butiksservice finns det stora möjligheter till utveckling och för rätt person kan tjänsten kan vara inledningen på ett långsiktigt samarbete med fler projekt framöver.

Om oss

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 900 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB Butiksservice ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Arbetsvillkor

Arbetet ska utföras utvalda dagar vecka 14, 15 och 16, med tänkt starttid mellan kl 06-08 på morgonen. I ansökan går att specificera vilka dagar du har möjlighet att jobba, samt om du är intresserad av att ett mer långsiktigt extraarbete. Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök idag!

Ansök senast 27 mars