Merchandiser till deltidstjänst i byggvaruhandeln i Uppsala

Butikssäljare/Medarbetare, byggvaruhandel

Kommun: Uppsala
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Timanställning

Ansök idag!

Ansök senast 27 september

Kvalifikationer

Kompetenser

Meriterande
– Butiksvana, fackhandel
– Butiksvana, dagligvaror

Språk

Krav
– Svenska

Meriterande
– B-körkort och tillgång till egen bil

Om jobbet

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av att arbeta med påfyllning av VVS-produkter inom byggvaruhandeln? Vi söker nu en merchandiser som vill arbeta ca 9-12 timmar i veckan på tisdag, onsdag och torsdag förmiddag.

Om oss

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda merchandisers har vi en oslagbar närvaro i hela landet – från Ystad till Kiruna – och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida.

Arbetsuppgifter

  • Hämta ut leveransen från lagret till butiken
  • Säkerställa att leveransen scannats in
  • Fylla på med artiklarna, fronta vid behov
  • Bocka av följesedeln
  • Städa, sortera och slänga emballage

Med dessa arbetsuppgifter tillkommer att ha en bra kommunikation med anställda i butiken för att säkra ett smidigt samarbete. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker dig som är lösningsorienterad, kan arbeta effektivt och systematiskt samt har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik.

Det är meriterande om du har B-körkort och tillgång till egen bil eftersom det vid intresse kan bli aktuellt med arbete i andra butiker i Uppsala-området. Det är även meriterande om du har truckkort.

Arbetsvillkor

Arbetet ska utföras på tisdagar, onsdagar och torsdagar, ca 3-4 timmar per dag. Starttid är klockan 07 på morgonen. Arbetstiden kan vara något längre i början medan du lär dig uppdraget. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning och är sedan tänkt att övergå i en tillsvidareanställning.

Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning om du har körkort och bil.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi granskar ansökningar allt eftersom de kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök idag!

Ansök senast 27 september