Proffs på merchandising sedan 1995

Sedan 1995 har vi på SRB Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising, från kortare projektuppdrag till att driva hela koncept från början till slut. Vi ser till att hyllorna i butiken är välfyllda och att varorna exponeras på bästa sätt. Vi synliggör produkter, sprider varumärkeskännedom och ökar din försäljning. SRB Butiksservice ser helt enkelt till så att allt fungerar in i minsta detalj med bokning, genomförande och uppföljning. Med runt 150 000 butiksbesök årligen och ständigt varierande kundbehov är vi specialister på att snabbt och effektivt bedöma rätt utformning och hantering för varje specifikt uppdrag.

Rikstäckande var ordet

Vi har tusen händer och tusen fötter i en rikstäckande organisation och tillsammans har vi över tusen års erfarenhet av att bygga de bästa förutsättningarna för handel i butiksmiljö. SRB Butiksservice finns över hela landet, från Ystad till Kiruna, och tillsammans med våra merchandisers bildar vi cirklar av service och kompetens för våra uppdragsgivare. Cirklar vars arbete ständigt planeras och leds för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi har en oslagbar närvaro i hela landet, och vi utför över 3000 butiksbesök per vecka. Detta gör vår lokalkännedom stor, och ger oss möjligheten att vara effektiva och erbjuda flexibla, kostnadseffektiva lösningar inom merchandising.

Transparens

Vi är transparenta, och tycker det är viktigt att våra kunder får kontroll över projekten. Med vår ledande digitala plattform får du en unik inblick i det dagliga arbetet, och kan enkelt säkerställa en hållbar och effektiv leverans. Det ger unika möjligheter för effektivitetsprocesser, flexibilitet och valmöjligheter som skapar optimerade förutsättningar för utföranden i butik.

Kundportalen

Hållbar leverans

För oss är det viktigt att värna om vår jord. Därför försöker vi alltid jobba så hållbart som möjligt, och med vår närvaro över hela landet besparar vi miljön en hel del resande som dels innebär minskade utsläpp och dels sparar kunden tid. Dessutom innebär det att vi alltid kan vara snabbt på plats, att man verkligen lär känna de butiker man jobbar med då det är våra lokala anställda som jobbar på lokala projekt.

Kundcase

Vi hjälper ledande kedjor och leverantörer inom både fackhandel och dagligvaruhandel med allt från tillfällig plockhjälp i enstaka butiker till löpande samarbeten. Nedan kan du läsa mer om några av våra uppdrag.

2020-11-28T16:07:44+01:00

ATG

ATG har förstärkt erbjudandet till ATG-ombuden med snabb och kontinuerlig kampanjskyltning via SRB Butikservice. Vi har hanterat POS material på ca 1000 ATG-ombud per kampanj över hela Sverige under en begränsad period för att aktivera kommunikation mot konsument.

ATG

2020-04-09T05:47:10+02:00

Cloetta

Cloetta, en av Sveriges största konfektyrproducenter, introducerade 2015 ett eget lösviktskoncept för godis och natursnacks genom Coop. De behövde en partner med stor kunskap och erfarenhet om lösviktshantering samt rikstäckning, tydlig uppföljning och struktur.

Cloetta

2020-04-09T05:48:05+02:00

Garant

Axfood är ledande i branschen för egna märkesvaror (EMV) och deras största varumärke Garant finns inom de flesta varukategorier i kedjans butiker idag. EMV har samma krav på sig som märkesleverantörerna och kampanjer är en viktig del av att säkra försäljning och skapa kännedom hos konsument.

Garant

2020-04-09T05:48:38+02:00

Systemfrugt

Systemfrugt sökte en merchandisingpartner för fast plock av sitt koncept för salladstopping i Sverige, med höga krav på kostnadseffektivitet, systemuppföljning, struktur och kunskap om den svenska DVH-branschen.

System Frugt

2020-04-09T05:49:26+02:00

Axfood

Axfood driver egna koncept inom lösvikt för konfektyr och natursnacks, Smått & Gott och Pick & Mix. Sedan starten har de varit i behov av en partner med nationell täckning.

Axfood

Vi gör det du inte gör

På SRB erbjuder vi ett stort utbud tjänster inom merchandising, från kortare projektuppdrag till att driva hela koncept från början till slut.

Läs mer om våra tjänster

Några av våra kunder