Merchandiser på deltid till Hagfors

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror

Kommun: Hagfors
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Behovs- eller timanställning

Ansök idag!

Ansök senast 1 april

Kvalifikationer

Kompetenser

Meriterande
– Butiksvana, fackhandel
– Butiksvana, dagligvaror

Språk

Krav
– Svenska

Körkort

Krav
– B – Egen bil krävs

Om jobbet

Är du en driftig och självgående person som är intresserad av arbete i butik med eget ansvar? Vi söker nu en person som vill arbeta deltid med varuplock i Hagfors.

Arbetsuppgifter

Vi på SRB Butiksservice jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Arbetet i butik sker självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB Butiksservice.

Om dig

Som merchandiser hos oss på SRB Butiksservice är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är framåt, är snabb på att se lösningar och har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du är noggrann, ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt.

Vi söker dig som vill jobba ca 5-7 timmar fördelat måndag och torsdag morgon med beställning och varuplock. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil då det vid kampanjer och arbetstoppar kan vara aktuellt att utföra uppdrag i närliggande orter. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB Butiksservice finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan det komma att bli fler uppdrag framöver.

Om oss

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med ca 300 anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och gör ca 3000 butiksbesök varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB Butiksservice ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Arbetsvillkor

Tjänsten är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning med lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning. Arbetet är förlagt på vardagar, med starttid mellan kl 06-08 på morgonen.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Ansök idag!

Ansök senast 1 april